По традиция модният месец приключва в Париж, където през последните

...
По традиция модният месец приключва в Париж, където през последните
Коментари Харесай

7 стайлинг идеи от улиците на Париж за този уикенд

По традиция стилният месец завършва в Париж, където през последните дни бяха показани някои от най-дългоочакваните ревюта, а инфлуенсърите препускаха из улиците на града в най-хубавите си облекла. Видяхме и някои от обичаните си като Жан Дамас, които постоянно се открояват със софистицирания си жанр.
              

Поло блуза или риза с необятен панталон и то в неутрални тонове е измежду обичаните ни комбинации, които бихме пробвали този. И освен. Мини полите, съчетани с пуловер или суитшърт и кубинки, също се откроиха измежду парижките улици. Нещо, което можем да носим във към момента не толкоз студените есенни дни. Но пък на драго сърце бихме заложили на положителната остаряла класика - дънки, риза и пуловер.
               

Шапките се завръщат като значим аксесоар и, несъмнено, няма по какъв начин да пропуснем баретите, щом приказваме за Париж, само че дружно с тях се открояват каскетите и по този начин наречените bucket hats, които явно ще носим и през новия сезон. Почивните дни са подобаващи за фешън експериментни и носене на повече бижута, тъй че наложително „ минаваме “ през за още една порция фешън ентусиазъм.
               

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР