По традиция газовото дружество Овергаз и тази година ще се

...
По традиция газовото дружество Овергаз и тази година ще се
Коментари Харесай

Овергаз отново се включва в „Часът на Земята


По традиция газовото сдружение " Овергаз " и тази година ще се включи в „ Часът на Земята “ - една от най-големите начинания за битка с климатичните промени в света. За поредна година газорапределителната компания ще загаси за час осветлението във всички свои офиси. Всички работещи в Овергаз ще се включат в „ Часът на Земята " като загасят и осветлението в домовете си.

Най-голямата международна природозащитна самодейност се организира от 2007 година, а Овергаз взе участие от самото й начало в България. Тази година „ Часът на Земята “ ще се употребява, с цел да се увеличи осведомеността за рисковете пред планетата, в случай че не бъдат подхванати незабавни ограничения. Инициативата ще се организира на 30 март от 20:30 часа.

Освен с годишното си присъединяване в „ Часът на Земята “ Овергаз способства целогодишно за битката с климатичните промени. Газификацията е един от методите стабилно да понижават излъчванията на нездравословни субстанции в атмосферния въздух. Благодарение на газифицираните клиенти на компанията, които са заменили течните и твърди горива с природен газ, през 2018 година е избегнато издаването на 451 633 тона парникови газове, обясниха от сдружението.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР