По споразумение с Районна прокуратура – Кюстендил на подсъдимия В.

...
По споразумение с Районна прокуратура – Кюстендил на подсъдимия В.
Коментари Харесай

Шест месеца затвор за 3,48 промила алкохол

По съглашение с Районна прокуратура – Кюстендил на подсъдимия В. Василев от с. Вратца е наложено наказване от шест месеца „ отнемане от независимост “, при „ общ “ режим на изтърпяване, за шофиране измежду приложимост на алкохол.

На 17.05.2017 година Василев управлявал лек автомобил „ Субару “, като се движел по първокачествен път в посока от с. Вратца към Граничен контролно-пропусквателен пункт „ Гюешево “. Той бил спрян за инспекция от чиновници в бранш „ Пътна полиция “ при ОД Министерство на вътрешните работи – Кюстендил, на които им направило усещане, че лидерът на транспортното средство има неразбираем диалект и лъха на алкохол. При осъществения тест с техническо средство индикаторната канара на уреда отчела съществуване на 3,48 промила алкохол в кръвта на Василев.

Подсъдимият към този момент е бил осъждан за шофиране в нетрезво положение с наложено условно наказване от една година „ отнемане от независимост “ с тригодишен изпитателен период и отнемане от право да ръководи МПС за период от две години. Понастоящем то е приведено в осъществяване.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР