Извършителят се издрива, но самоличността му е установена – 24-годишен

...
Извършителят се издрива, но самоличността му е установена – 24-годишен
Коментари Харесай

От ОДМВР-Бургас с подробности за среднощната гонка, завършила с ранен полицай

Извършителят се издрива, само че самоличността му е открита – 24-годишен престъпно проявен софиянец

Стана ясно кой е раненият служител на реда от Пето РУ-Бургас. От ОДМВР-Бургас излязоха с детайлности за случая, за който Флагман пръв заяви преди минути. Екшънът е станал тази заран, към 02:30 ч.

Екип на Пето РУ-Бургас пробва да спре със звуков сигнал Фолксваген Голф със софийска регистрация в региона на бл. 9 в жк „ Изгрев “. Водачът не се е подчинил, а в противен случай – ускорил скоростта си на придвижване и в опит да избяга, се насочил към блоковете 5 и 7. Там минава през спусната та преграда на паркинга, излиза на бул. „ Транспортна “ и се насочва в посока Гробищния парк.



Полицейският автомобил е преследвал софийския Голф по успоредната на бул, „ Транспортна “ улица. На кръстовището с ул. „ Петко Задгорски “ софиянецът съзнателно блъска патрулната кола, ръководена от 38-годишния пълководец на поделение към Пето районно управление (на МВР) Иван Панчуков, след което напуща местопроизшествието.

Водачът на патрулата е потърпевш. Той е настанен в УМБАЛ-Бургас с комоцио, а по-рано през днешния ден шефът на ОДМВР-Бургас старши комисар Емил Павлов го посети в болничното заведение, с цел да го поддържа морално.

Въпреки че е напуснал местопроизшествието, часове по-късно е открита самоличността на лидера на Фолксвагена. Касае се за 24-годишен престъпно проявен софиянец, който обаче още се търси.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР