По случай отбелязването на своя 30-ти рожден ден, Обединена българска

...
По случай отбелязването на своя 30-ти рожден ден, Обединена българска
Коментари Харесай

ОББ с 2.10% променлива лихва за ипотечни кредити и рефинансиране


По случай отбелязването на своя 30-ти рожден ден, Обединена българска банка (ОББ) прави промоционално лятно предложение за ипотечно кредитиране. Специалната оферта е годна до 31.08.2022 година

Летните месеци могат да бъдат точният миг за покупката на нов дом или усъвършенстване на месечните отговорности посредством рефинансиране. включва 2.10% променлива рента за ипотечни заеми за покупка и за заеми за рефинансиране на ипотечен заем от друга банка над 200 000 лева или над 100 000 евро. Срокът на заема може да бъде до 30 години, в размер до 500 000 лева, и в лв. или евро.

Допълнителни промо условия са, че заемът е без такса за документарен разбор на обезпечението за заемите за покупка и за заемите за рефинансиране с променлива рента. Имуществена застраховка и нотариални такси за основаване на ипотека са за сметка на ОББ по заеми за рефинансиране на ипотечен заем от друга банка.

Промоционалното предложение е годно за клиенти, подали претенции за заем в периода  до 31.08.2022г., като изискване е да имат превод на заплащане от трудова активност в ОББ, да вземат участие във фонд на Пенсионноосигурителна компания ОББ ЕАД и да употребяват към датата на подписване на контракта за заем.

Банката предлага също опция за непринудено подписване на застраховка Живот към застрахователна компания сътрудник на ОББ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР