По случай Европейската седмица на мобилността2017г. район „Централен“ обяви конкурс

...
По случай Европейската седмица на мобилността2017г. район „Централен“ обяви конкурс
Коментари Харесай

Над 40 снимки участват във фотоконкурс на район Централен

По случай Европейската седмица на мобилността2017г. регион „ Централен “ разгласи конкурс на тематика „ Защото ме е грижа “, който завърши в края на месец септември. Срокът за кандидатстване беше продължен от уредниците заради огромния интерес от страна на пловдивчани. На имейла на районната администрация постъпиха над 40 фотографии. Някои от участниците изпратиха по 3-4 фотоси, които отразяват тяхното виждане за това „ какво ни е грижа “.

Журито, което прави оценка всичките над 15 участника във фотоконкурса, включва двама представители на регион „ Централен “ и фотографа от Пловдив Тодор Ненов. До 10.10.2017г. спечелилите ще бъдат оповестени на уеб страницата на регион „ Централен “, както и в Twitter и Фейсбук.

Георги Стаменов инициира основаването на страници на най-големия регион в Пловдив в двата канала за онлайн връзка, защото „ регион Централен е най-големият регион в Града под тепетата и на нашата територия се случват доста събития, които биват следени от туристи и посетители на града. Всички те, както и жителите на региона, желаят да получават информация за протичащото се оптимално бързо. Интернет каналите за връзка са неразделна част от представянето на една районна администрация “, разяснява Георги Стаменов.

Районният кмет кани всички участници във фотоконкурса, поданици и посетители на Пловдив, както и своите сътрудници на награждаването на печелившите, което ще е се сътои на 12.10.2017г. от 17ч. в централната постройка на Градска художествена изложба. На тази дата се отбелязва и Денят на българската община, което дава двоен мотив за празник.
тагове фотоконкурс регион " Централен " 40 снимки
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР