По-рано тази година връзката на медийния магнат Рупърт Мърдок и

...
По-рано тази година връзката на медийния магнат Рупърт Мърдок и
Коментари Харесай

2 седмици след годежа - 92-годишният Рупърт Мърдок няма да се жени

По-рано тази година връзката на медийния магнат Рупърт Мърдок и Ан Лесли Смит стана обществена, откакто двамата бяха снимани на отмора на карибския остров Барбадос. Оттогава не мина доста време и на 20 март в New York Post се появи новината, че двойката ще се дами.
 Рупърт Мърдок, Ан Лесли Смит и новината за сватбата на медийния магнат
Колко по-млада е бъдещата младоженка на Рупърт Мърдок

А медийният магнат е на 92

" Не желаех изобщо да се влюбвам, само че ми е ясно, че това е за финален път. Надявам се. Много съм благополучен ", показа тогава Мърдок. Половинката му Ан Лесли Смит пък от своя страна разказа връзката им като " подарък от Бога ". Преди тя беше омъжена за починалия кънтри артист Честър Смит.

" И двамата с неспокойствие чакаме да прекараме втората половина от живота си дружно ", сподели още Рупърт Мърдок, за който бракът с Ан Лесли Смит трябваше да е пети. Очакваше се сватбата да е през лятото, само че в този момент излиза наяве, че тя няма да се случи.

Източник издава пред CNN, че годежът е негоден и с това е комплициран завършек на романса, за който се писа по целия свят. Какво обаче се е случило в интервала от годежа до развалянето му не ясно, нито пък каква е повода за това.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР