По-рано стана известно за някои течове относно новия смартфон Nokia

...
По-рано стана известно за някои течове относно новия смартфон Nokia
Коментари Харесай

В мрежата изтече информация за Nokia 9

По-рано стана известно за някои течове по отношение на новия смарт телефон Nokia 9. Сега се появиха нови фотоси на телефона. На тях се вижда новият цвят на апарата, който се назовава Полирано синьо.

Nokia 9 явно ще бъде оборудван с триизмерно стъкло. Точният размер на екрана към момента не е прочут и няма никакви детайлности за това, каква ще е резолюцията му. Може би, в телефона ще работи процесора Snapdragon 835, макар че и това към момента не е доказано.

Според слуховете, телефона може да бъде оборудван с 6 GB или 8 GB RAM и 128 GB непрекъсната памет. Устройството също по този начин е снабдено със скенер на ириса, скенер на пръстовите отпечатъци и ще има IP68 отбрана от навлизане на вода и прахуляк.

Както се вижда от фотосите, телефона ще има двойна камера на задния панел и тя ще идва с Сarl Zeiss оптика. Това са спецификациите, които са ни известни за новия смарт телефон Nokia 9. Все още не е ясно, ще има ли той Androids 8.0 Oreo или Androud Nougat. Според слуховете, телефонът ще коства към 749 евро.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР