По-рано през седмицата бяха обявени номинираните за наградите Еми 2022.

...
По-рано през седмицата бяха обявени номинираните за наградите Еми 2022.
Коментари Харесай

Дуейн Джонсън отказал да води наградите Еми 2022

По-рано през седмицата бяха оповестени номинираните за премиите Еми 2022. И в този момент остава огромното очакване до церемонията по награждаването, с цел да разберем и огромните спечелили.

Тя би трябвало да се състои на 12 септември, само че забавното е, че досега не е обявено кой ще бъде водещ. От източници на Entertainment Tonight излиза наяве, че намирането на водещ не е чак толкоз елементарно.

Твърди се, че Крис Рок е отказал тази опция, тъй като е ангажиран с подготовката за заснемането на комедийното си предаване, което би трябвало да се реализира тази есен. Отново пред Entertainment Tonight Дуейн Джонсън разкрива, че и той е отказал да бъде водещ.

Но не тъй като не желае или има нещо срещу премиите Еми, а тъй като има други работни задължения, които ще му попречат. Скалата споделя, че е поласкан от тази опция, само че просто няма по какъв начин да бъде водещ тази година, тъй като по това време ще бъде ангажиран.

Джонсън не разяснява кой филм тъкмо ще му попречи, само че пък ние допускаме, че става дума за коледния филм Red One. Но е прекомерно допустимо да е ангажиран и с рекламирането на " Черния Адам ", който ще тръгне по кината през октомври. 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР