По-рано днес пред Софийския градски съд, 26-годишният Викторио Александров разказа,

...
По-рано днес пред Софийския градски съд, 26-годишният Викторио Александров разказа,
Коментари Харесай

Близка На Дарина Проговори, Ето Защо Викторио Я Уби!

По-рано през днешния ден пред Софийския градски съд, 26-годишният Викторио Александров описа, че е отишъл в жилището на ул. " Бели Дунав " в понеделник по обяд. По думите му, Дарина поискала той да изнесе движимостите си и му споделила, че повече няма да вижда дъщеричката им. " Изтръгна детето от ръцете ми. Малката се разплака. Следващото, което помня е, че тичам. Бях с револвер ", свидетелства младият мъж.

Според записи от охранителни камери, Викторио останал в жилището няколко минути. Близките на Дарина демонстрираха два счупени мобилни телефона - Дарина към този момент имала 6 такива, тъй като на всеки няколко месеца приятелят и татко на детето й ги чупел.

" Искам да ви ги покажа тези телефони. Баща й на 2-3 месеца й купуваше телефон. Тя умря от това, че замълча и не подаде тъжба против Викторио ", безапелационна бе Филкова.

Лелята на убитата млада жена - Таня Найденова е безапелационна: " Аз не желая гибел за него. Смъртта за него е освобождение. Искам непрекъснато това нещо да гледа и да става с това нещо. Сто години да живее. Ако желаят и воин да го създадат, в случай че желаят и на части да го нарежат, децата ни няма да се върнат ".

Близките демонстрират свещичката от първия рожден ден на Никол. Той е бил единствено седмица преди момиченцето да почине от ръката на личния си татко.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР