По-рано бе съобщено, че Adobe ще пусне пълноценен Photoshop за

...
По-рано бе съобщено, че Adobe ще пусне пълноценен Photoshop за
Коментари Харесай

Adobe анонсира пълната версия на Photoshop CC за iPad

По-рано бе обявено , че Adobe ще пусне пълностоен Photoshop за iPad през 2019 година. Сега обаче, компанията удостовери тази информация и анонсира цялостната версия на фоторедактора за таблета на Apple.Основната разлика от „компютърната“ версия на Photoshop CC — това е модифицирания интерфейс, тъй като той би трябвало да бъде комфортен за ръководство от сензорния екран. Приложението също по този начин ще поддържа стилуса  Apple Pencil, което би трябвало да го направи забавен вид за работа с дребни елементи.


Разработчиците дават обещание също комфортна взаимна работа с версиите за iPad и за PC. Ще бъде допустимо започване на работа по план вкъщи, а по пътя да се продължи с таблета.

По време на презентацията, състояла се на конференцията Adobe MAX 2018, представители на компанията особено са отбелязвали, че на таблета потребителите ще могат да употребяват точно „истинския“ Photoshop CC, който ще зарадва потребителите с цялостен набор от благоприятни условия.



Точната дата за излизането на приложението към момента не е оповестена, само че това би трябвало да се случи „някъде през 2019 г“.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР