По предложение на кризисния щаб, отделните министри са натоварени с

...
По предложение на кризисния щаб, отделните министри са натоварени с
Коментари Харесай

България спира износа на маски и консумативи


По предложение на спешния щаб, обособените министри са натоварени с осъществяването на редица спомагателни ограничения в битката.

Министрите не разрешиха износа на маски и защитни дрехи. Министърът на опазването на здравето е претрупан със задачата да обезпечи всички лечебни заведения в страната. Борисов заповяда на Ананиев, че пари има и не желае да чува недоволства за недостигащи средства и консумативи.

Борисов даде разпореждане наши компании да работят на 24-часов режим, с цел да обезпечат потребностите от маски и защитно облекло.

По отношение на културните прояви, отрасловият министър Боил Банов съобщи, че би трябвало да се анулират визити в театри и кина в цялата страна, а освен в засегнатите области Плевен и Габрово.

Предлага се също срещите от Първа и втора лига на футболното състезание да се играят при празни трибуни. Министерството на спорта публично ще излезе със свое мнение.

Външният министър Екатерина Захариева е натоварена със задачата да осведоми дипломатическите служби за взетите ограничения.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР