По повод светлите Рождественски празници и настъпването на Новата 2024

...
По повод светлите Рождественски празници и настъпването на Новата 2024
Коментари Харесай

Габровската библиотека прави подарък на четящите хора за празниците

По мотив светлите Рождественски празници и настъпването на Новата 2024 година Регионална библиотека „ Априлов-Палаузов ” прави подарък на четящите хора - безвъзмездна регистрация за библиотечни услуги за всички габровци, които желаят да получат достъп до богатите й фондове, сбирки и осведомителни запаси във всички области на знанието.

От опцията да се записват могат да се възползват дребни и огромни габровци, които нямат читателски карти за библиотеката, както и тези читатели, чиято регистрация е изтекла преди 28 декември 2023 година.

На консуматори на Република България „ Априлов-Палаузов ”, имащи отговорности към библиотеката, безвъзмездни карти няма да бъдат издавани.

При записването би трябвало да бъдат показани документи за идентичност за пълнолетните жители, а за децата и учениците – ученическа карта и/или персонална карта на родител/настойник и попълнена декларация според Регламент (ЕС) 2016/679 на Европейския парламент от 27 април 2016 година и Закона за отбрана на персоналните данни.Издаването на картите се прави на гише „ Регистрация и информация “ в централната постройка на библиотеката от 9.00 до 18.30 ч. на 28 и 29 декември 2023 година

Читателски карти на деца и младежи до 14 години - в Детски отдел, който се намира в постройката на Народно читалище „ Априлов – Палаузов ” (Театъра) от 9.00 до 17.30 ч. на 28 и 29 декември 2023 година

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР