По повод изказване на Румен Радев, че ще продължава да

...
По повод изказване на Румен Радев, че ще продължава да
Коментари Харесай

Марешки: Радев да подкрепи референдума на България

По мотив изявление на Румен Радев, че ще продължава да поддържа не партии, а полезности, Веселин Марешки реагира с изострен коментар.

„ Всеки път Радев повтаря, че е за полезности, само че на процедура не свърши нищо с изключение на да размахва пестник на площада и да разделя хората. Сега му даваме късмет да покаже, че не лъже като поддържа Референдума на България “, съобщи водачът на ВОЛЯ.

Припомняме, че в Референдума са планувани 7 въпроса, засягащи основни за всеки българин политики: за въвеждане на еврото, за имунизационните паспорти, за това необразованите да нямат право да гласоподават, за участието в НАТО и големите разходи за въоръжаване, за мажоритарни избори, за президентска република и за създаване на държавна верига бензиностанции, която един път вечно да се оправи с картела, ограбващ българите към този момент 30 години.

„ Тези въпроси се отразяват директно върху джоба на всеки жител. Те въплъщават полезности на взаимност и съпричастност, за които Радев приказва. Ако в действителност той има желание да поддържа полезности, пръв ще се подпише в подписката за осъществяване на Референдума на България. В подобен безпорядък, до който политиците доведоха страната и демонстрираха, че не могат да взимат виновни решения, допитването до народа става още по-важно и наложително “, съобщи още Веселин Марешки.

Според него, един същински президент почита мнението на хората. Ако Радев е подобен, то би трябвало да се разгласи освен „ за “ Референдума, само че и за провеждането му в деня на изборите. Така няма да се харчат спомагателни държавни пари за допитването.  
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР