По повод 1 юни – Международния ден на детето, високотехнологичната

...
По повод 1 юни – Международния ден на детето, високотехнологичната
Коментари Харесай

За 1 юни: Безплатни прегледи за деца обявяват ,Сърце и Мозък` Плевен и ,Мама и Аз`

По мотив 1 юни – Международния ден на детето, високотехнологичната,Сърце и Мозък` Плевен и новооткритата клиника за майчино и детско здраве,Мама и Аз` афишират безвъзмездни прегледи и съвещания за най-малките пациенти. В самодейността се включват педиатри, ортопеди и детски хирург, като консултациите с ортопед ще се организират по преценка на преглеждащия педиатър и при открит ортопедичен проблем при детето.

Прегледите ще се организират всеки работен ден по авансово направен график в дните до 10 юни /петък/ в това число. Направления не са нужни, нужно е само авансово записване за педиатър и детски хирург на тел.: 064 678 400.

Клиниката по педиатрия е под управлението на един от водещите педиатри у нас - доктор Велимир Симов. Той и екипът му ще бъдат напълно разполагаем на дребните пациенти и техните родители. В клиниката работят лекари с богат клиничен опит както в амбулаторната педиатрия, по този начин и в болничното лекуване, в това число при незабавни положения в детска възраст. Сред педиатрите са и експерти по неонатология, анестезиология и реанимация, детска ревмокардиология, детска пулмология и детска нефрология.

Специалистите от Клиниката по ортопедия, ръководена от проф. Аспарух Аспарухов, ще работят взаимно с сътрудниците си педиатри и ще съветват реферираните към тях малчугани. Ортопедичната клиника на,Сърце и Мозък` Плевен е с богат опит в областта на детската ортопедия – лекуване на вродена тазобедрена луксация, адолесцентна епифизеолиза на бедрената глава, корекции на посттравматични ъглови ротационни деформации на дългите тръбести кости в детската възраст, лекуване на еквино-варусно стъпало, корекции при детска церебрална пареза. Според оповестените данни на „ Индекс на лечебните заведения “, клиниката е водач в страната по тазобедрено и колянно ставно протезиране за 2022 година

За първа година част от самодейността е и Клиниката по хирургия, ръководена от проф. Ташко Делийски. Част от екипа е доктор Емилиян Кюркчийски - детски хирург, който ще бъде разполагаем за съвещания на дребните пациенти.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР