По последна информация трима души са били убити, а други

...
По последна информация трима души са били убити, а други
Коментари Харесай

Луд либиец уби трима при атака в английски парк

По последна информация трима души са били убити, а други трима са съществено потърпевши, при нападението с нож в парк в британския град Рединг. Това се споделя в публично изказване от локалната полиция, представено от Франс прес. От там потвърдиха и че е почнало следствие за ликвидиране, както и че случаят, станал нощес, не се третира като терористичен акт.

Арестуван е и един човек. Според „ Прес асосиейшън “ задържаният е либиец. Двама души със съществени прободни рани са били откарани с хеликоптери на Бърза помощ в Кралската болница на графство Бъркшър в Рединг.

Медиите оповестиха за три жертви при случая и че двамата ранени в болничното заведение са в сериозно положение. Те цитират очевидци, че въоръжен с нож мъж е крещял нещо неясно и е нанасял удари в региона на шията и врата на близките.

Полицията неотложно отдели парка „ Форбъри гардънс “ в Рединг и помоли жителите да заобикалят региона. По-рано в парка антирасисткото придвижване „ Black Lives Matter “ организира мирна проява. От локалната полиция обявиха, че казусът няма връзка с демонстрацията, която е завършила два часа преди случая.

Министърът на вътрешните работи Прити Пател писа в обществената мрежа Туитър, че е съществено загрижена от известията от Рединг.

Като "ужасяващ случай " дефинира английският министър председател Борис Джонсън нападението, съобщи Ройтерс.

„ Мисля си за хората, наранени от ужасяващия случай в Рединг “, написа Джонсън в Туитър, където в пост благодари на службите за незабавна помощ, която се указали на потърпевшите.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР