По отношение на държавната администрация още преди седмица са взети

...
По отношение на държавната администрация още преди седмица са взети
Коментари Харесай

Янев каза кога ще решат за затягането на мерките

По отношение на държавната администрация още преди седмица са взети ограничения - да създадат плаващо работно време за служителите, с цел да няма скупчване в час пик в граския превоз. Така министър председателят Стефан Янев отговори на бизнеса, който споделя - за какво единствено нас ни затварят и ни принуждават да имунизираме личния състав, за какво не го направи страната. Янев даде изявление пред Нова тв.

Той заяви, че решение по предлагането за стягане на ограниченията против коронавирус ще бъде взето до края на седмицата.

Струпването на доста хора на едно място е най-големият проблем. Затова първите ограничения ще са тъкмо за ограничението на тези скупчвания, сподели Янев.

Има страни, които вкараха наложителна имунизация за избран вид чиновници. Ние нямаме такива планове, сподели служебният министър председател. Ваксината все още е единственият разуме аргумент, даден от науката. Дори да не те защищити от бъдещо заразяване, тя подсигурява, че то ще протече доста по-леко, изясни още служебният министър председател.

И в лечебните заведения, и в обществените домове процентът на имунизираните е задоволително висок, сподели Янев. Според него тези, които не се имунизират, не трябва да се преглеждат като с накриво схващане, а евентуално не го вършат по медицински аргументи. Нека бъдем по-спокойни и да търсим причини и обстоятелства, а не водещи да са страстите, прикани той.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР