По нова версия за изчезването на 12-годиштия Александър от Перник

...
По нова версия за изчезването на 12-годиштия Александър от Перник
Коментари Харесай

Нова версия за изчезването на Сашко. МВР с подробности

По нова версия за изгубването на 12-годиштия Александър от Перник работи Министерство на вътрешните работи. Момчето, което страда от аутизъм, бе в неизместност 9 дни. То бе намерено от спасителите в мъчно налична планинска стност.

Министерство на вътрешните работи не е изоставило и версията за похищение, съобщи заместник-министърът на вътрешните работи Венцислав Катинов пред БНР.
-->
" Продължават да се проверяват всички версии, освен похищение, има и други версии, които се изследват и те би трябвало да бъдат задоволително добре обосновани, откъм това, че отпадат една след друга. Но не е изключено да има и други намеси, тъй че няма по какъв начин да бъдем безапелационни, до момента в който не приключи следствието, а то се води от прокуратурата ", сподели Катинов. 

Случаят " Сашко "  ще бъде употребен за " правене на подготвен логаритъм " за деяние в сходни случаи, добави зам.-министърът.

" Случаят с това дете - Сашко, за нас е доста индикативен и ние от него надлежно вадим изводи, които изводи ще бъдат завършени в едни строги правила за наши дейности - наши дейности освен на полицията, а и с другите органи на държавната власт, а по този начин също и с неправителствени организации.

Да имаме подготвен логаритъм за тяхното търсене. Има неща, които си ги отчитаме като неточности, които неточности ги извеждаме – елементи в този момент не желая да споделям. Това са неща, които в самите дейности на нашите чиновници ги отчитаме в действителност като недобра процедура и това ни е като един добър извод по-нататък да не се случва. Тук приказвам и за дейности и на други институции ", обясин Катинов.

Венцислав Катинов участва на конференция по темата за шпионския програмен продукт " Пегас "  и по какъв начин технологиите проникват в персоналното пространство и завладяват демокрацията. От думите му стана ясно, че в България още не е открито дали " Пегас " е бил употребен. " Но това не значи, че не се е случвало ", сподели Катинов и посочи, че прокуратурата и Главна дирекция " Борба с проведената престъпност " към момента правят инспекция.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР