По милион евро на седмица пръскал хазартният бос Васил Божков,

...
По милион евро на седмица пръскал хазартният бос Васил Божков,
Коментари Харесай

Купоните на Божков: Е1 млн. на седмица в Куршевел

По милион евро на седмица пръскал хазартният необут Васил Божков, който се укрива от българското правораздаване в Дубай, за шеметни купони в тузарския френски ски курорт Куршевел. Това разкри БЛИЦ в свое следствие. Милиардерът се е уединявал с компании в първокласното шале (хижа) " Еделвайс ", което може да бъде наето против 500 000 евро за едвам седем дни. Още толкоз пари отиват за наемане на личен състав и зареждане с шампанско, черен хайвер и скариди. В луксозния ски оазис Божков и гостите му са се отдавали на завършения и в СПА комплекса, който е екипиран с 13-метров басейн, джакузи финален вик на технологиите и личен водопад. Комплексът е същинско пристанище на уединението, предлагащо два първокласни жилището " Мастър " по 100 квадратни метра всеки и столова с повърхност 200 м2. Самият " Еделвайс " разполага с цели осем невероятни жилището, ситуирани на 7 етажа с повърхност над 3000 м2. В него по думите на Цветомир Найденов - Божков е водил интернационалния аферист Барак Алон и румънския началник на bTV Флориан Скала, който в този момент обилно връща жеста с безкрайно телевизионно време, което дава на обвинявания в 11 закононарушения предприемач и дясната му ръка Георги Попов.

Веселата компания е завършвала вечерите си в нощния бар на " Еделвайс ", който побира към 100 богаташи. Според очевидци Божков е прекарвал солидна част от времето си в два шикозни ресторанта - " Cap Horn " и " Nammos ".

Куршевел постоянно е бил пионер в гастрономията. Историята разкрива, че през 1979 година " Le Chabichou " е първият ресторант в курорта, спечелил звезда на Michelin, последван от втора звезда пет години по-късно. Превъзходният курорт е желано място за международните звезди Кристина Агилера, Джордж Клуни, Роман Абрамович.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР