По малко от три месеца след като Renault Austral беше

...
По малко от три месеца след като Renault Austral беше
Коментари Харесай

СВЕТОВНА ПРЕМИЕРА НА НОВОТО RENAULT AUSTRAL НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ

По малко от три месеца откакто Renault Austral беше показано за първи път на особено онлайн събитие, новият софтуерен SUV прави своя дебют на Автомобилен салон София. От 3 до 12 юни посетителите на най-голямото събитие за автомобилната промишленост в България ще бъдат измежду първите в международен проект, които ще се срещнат онлайн с новия модел.

През последните две години Renault затвърждава поръчката си за повторното завземане на сегмент C, сърцето на международния авто пазар, с лансирането на три напълно нови модела до края на 2022 година Новият Austral продължава офанзивата, стартирана от Arkana и новия Megane E-TECH Electric в този сегмент, в традицията на „ коли за живота “ с уверено съвременен метод. Подходът на „ Новата вълна “ на Renault, чиято цел е да направи марката пример за технологии, чиста сила и услуги.

В този дух новият Austral не просто включва всички детайли на SUV моделите, а показва атлетичен, сетивен и софтуерен екстериорен дизайн. Автомобилът показва мощна характерност, по едно и също време елегантна и атлетична. Вътре високотехнологичният кокпит, подбраните материали и изисканите покрития се съчетават с нов интериор на фамилен автомобил.

Високотехнологичният и изтънчен интериор на новия Austral предлага комфорт, заслужен за фамилните модели, които са белязали историята на Renault. Бижуто на този великодушен и привлекателен интериор, дисплеят OpenR, съчетава визуализация на данните от арматурното табло с това на информацията от навигацията и мултимедията, интегрирайки най-хубавото от услугите и приложенията на Гугъл. Неговите два огромни 12-инчови екрана плюс 9,3-инчовият head-up екран са с обща повърхност от близо 1000 см2 за интуитивно, поглъщащо и обвързвано преживяване зад кормилото.

В челните редици на съвремеността новият Austral разполага с 32 системи в помощ на лидера, MULTI-SENSE настройки и най-новата система на Renault за ръководство на четирите колела 4CONTROL Advanced. Полезни, самодейни и интелигентни технологии, осигуряващи комфорт, наслаждение и сигурност на пасажерите.

Новият Austral е първият автомобил Renault, планиран върху платформата CMF-CD от трето потомство, създадена взаимно в границите на Алианса. Моделът предлага нова по-мощна и по-ефективна версия на системата E-TECH Hybrid и два бензинови мотора с 48V и 12V технология „ mild hybrid “– разнообразни технологии за електрификация за гама, която обгръща всички приложения на частните и корпоративните клиенти.

Официалното лансиране на новото Renault Austral ще бъде в края на 2022 година

*Източник: www.renault.bg
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР