По какво се различават преуспяващите хора от неуспешните? Много е

...
По какво се различават преуспяващите хора от неуспешните? Много е
Коментари Харесай

Силата на подсъзнанието: 10 стъпки към успеха – резултатите ще ви изненадат

По какво се разграничават преуспяващите хора от несполучливите? Много е просто: сполучливите хора мислят и приказват за това, което основават, до момента в който несполучливите се концентрират и приказват за това, което им липсва.

Чрез 10 стъпки, които ви предлагаме, можете да „ хакнете” мозъка си и да ги употребявате, с цел да създадете своя лична версия на благополучен живот. „ Имаш власт над мозъка си, само че не и над това, което става към теб. Разбирайки това, ще получиш сила”, споделя Марк Аврелий.

Да имаш значи да притежаваш, да държиш, вземаш, да получаваш, да преживяваш. Във връзка с всеки съответен обект, човек може да го има ИЛИ да го желае, само че не може по едно и също време да го желае и има. Или имаш нещо, или го нямаш.

 жена

И по този начин, по какъв начин да преодолеете пропастта сред желанието и действителния триумф? Първо, би трябвало да се направи едно значимо разграничаване. Въпросът е, че има огромна разлика сред това да искаш и да имаш нещо. Желание значи да изпитвате неналичието или лишението от нещо. Например неналичието на някаква част, нещо или някакъв аспект в живота ви.

Що се отнася до подсъзнанието, в случай че се фокусирате върху „ желанието “, т.е. върху неналичието на нещо, тогава вие създавате мощна невронна връзка в мозъка си към „ желанието “. Въпреки това, посредством силата на подсъзнанието, човек може да се концентрира върху „ имането “ по този начин, като че ли желанието към този момент се е случило.

Изследванията демонстрират, че мозъкът не прави разлика сред това, което си представяте в мозъка си и това, което се случва в реалност. Някои спортисти се възползват от това постоянно. Те прекарват доста време, създавайки вътрешна умствена картина на своя триумф и разигравайки я в съзнанието си, колкото и за действителното си физическо образование. Това им оказва помощ за основаването както на нови невронни пътища в мозъка, по този начин и на мускулната памет, с цел да се реализира този триумф.

Ето 10 стъпки за „ хакване” на мозъка, които можете да употребявате, с цел да създадете своя лична версия на благополучен живот. Ако тези стъпки станат табиет за вас, ще се изненадате от резултатите.

 жена

Стъпка 1: Бъдете допустимо най-конкретни за това, което желаете да създадете или да имате. Обикновено това е най-големият проблем, с който хората се сблъскват. Те нямат визия какво тъкмо желаят, не могат ясно да си го формулират, а след това са доста сюрпризирани, когато не го получат.

Стъпка 2: Запишете задачата си ясно и доста в детайли. Цел, която не е записана, е просто предпочитание. Когато я запишете в цялостни детайлности, вие изпращате сигнал до подсъзнанието си за това от какво в действителност се нуждаете, с цел да постигнете тази съответна цел.

Стъпка 3: Посочете задачата си с елементарни думи, като употребявате СЕГАШНО време. Използвайте думи, които даже тригодишно дете може да разбере. Запишете я на лист с размери 8 на 12 см и я носете със себе си. Четете я всяка заран и преди лягане.

Стъпка 4: Планиране от постигнатото. Представете си, че задачата ви към този момент е реализирана и идентифицирайте всички стъпки, които сте подхванали, с цел да я превърнете в действителност. Направете лист на всички тези стъпки, които ускоряват вашия блян и задълбочават увереността ви, че постигането на задачата към този момент се е случило.

Стъпка 5: Поемете корав ангажимент да вършиме най-малко една стъпка към задачата си всеки ден, която да ви доближава към постигането на задачата. Нека да е дребна крачка, само че продължавайте да се движите.

Стъпка 6: Постоянно визуализирайте задачата си. Представете си я в съзнанието си, като че ли към този момент е станала действителност. Колкото по-ясна и ярка е вашата умствена картина на задачата, толкоз по-бързо тя ще влезе в живота ви.

Стъпка 7: Изпитайте чувството за триумф, като че ли задачата ви към този момент е реализирана тъкмо в този момент. Усетете страстите на благополучие, задоволство и наслада, които ще изпитате, когато постигнете задачата си. Опитайте се да задържите тези чувства най-малко 20 секунди всякога.

Стъпка 8: „ Преструвайте се, до момента в който не го извършите “. Постоянно се дръжте по този начин, като че ли подсъзнанието ви към този момент е осъзнало задачата ви. Убедете се, че се движите към задачата си и тя ще стартира да се движи към вас.

Стъпка 9: Отпуснете се. Всеки ден намирайте време за дихателни извършения, молебствия или медитация. Изключете реакцията на стрес и включете реакцията на релаксация. Спокойното положение на мозъка ще разреши на мозъка да получи достъп до новосформираните невронни пътища.

Стъпка 10: Осъзнайте задачата си в подсъзнанието си. Когато визиите задачата си на силите на Вселената и им дадете път, постоянно ще знаете какво деяние да предприемете и в кое време.

Започнете още през днешния ден! Опитайте се да употребявате невероятната мощ на подсъзнанието. Започнете с една цел или концепция и продължете да работите върху нея, до момента в който съумеете да я постигнете. Превърнете я в игра и се насладете на този развой! Колкото по-леко се отнасяте към това, толкоз по-малко старания ще са ви нужни за реализиране на задачата.

По този метод вие преминавате от „ позитивното мислене “ на обнадеждения човек към „ позитивното познание “ на сполучливия човек.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР