По искане на гръцките власти на граничните пунктове Кулата-Промахон, Илинден-Ексохи

...
По искане на гръцките власти на граничните пунктове Кулата-Промахон, Илинден-Ексохи
Коментари Харесай

Заради лошото време Гърция затваря границата за камиони

По искане на гръцките управляващи на граничните пунктове „ Кулата-Промахон ”, „ Илинден-Ексохи ” и „ Капитан Петко Войвода-Орменион ” няма да бъдат пропускани тежкотоварни коли в неделя. Забраната влиза в действие от 6 часа сутринта, оповестяват от Министерство на вътрешните работи.

Причината за въведеното ограничаване е утежняване на метеорологичната конюнктура и очакван обилен снеговалеж.

Неделя е денят на огромното завръщане след празниците и се чака натоварен трафик по автомагистралите и главните пътища. Затова Пътна полиция е вкараха изключителни ограничения през почивните дни - през днешния ден, 3 януари, от 14.00 часа до 20.00 часа се лимитира придвижването на камионите над 12 тона по автомагистралите и натоваренитe пътища.  

Очаква се интензивно придвижване на входовете на София, по автомагистралите „ Тракия “, „ Хемус “ и „ Струма “ и пътя София - Кулата. Необходимо е водачите да карат деликатно и със скорост, съобразена с метеорологичните условия, да съблюдават въведените ограничавания, пътната сигнализация и напътствията на „ Пътна полиция “, която следи и подхваща нужните дейности за организацията на придвижването.

Вниманието ще бъде ориентирано и към предварителна защита поради идното утежняване на времето. В неделя ще е облачно, чакат се валежи от сняг, температурите ще се намалят.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР