По-голямата част от жителите на гр. Перник и през тази

...
По-голямата част от жителите на гр. Перник и през тази
Коментари Харесай

Перничани масово ползват централно парно отопление

" По-голямата част от жителите на гр. Перник и през тази зима избират да отопляват жилищата си на централно парно. Нашите клиенти получават една от най-хубавите цени за топлоенергия в страната. ", съобщи инж. Чавдар Стойнев, шеф на топлофикационното сдружение. Сред преимуществата на отоплението на парно инж. Стойнев посочи освен икономическите, само че и екологични изгоди.

Изпълнителният шеф подсети, че наскоростартира и акцията " Безлихвена почивка ". " Целта е да дадем опция на клиентите с просрочени фактури да погасят безлихвено отговорностите си до края на годината.Не е належащо даже да подават молба. ", съобщи инж. Стойнев.
-->
" Имаме подготвеност за поетапно стартиране на отоплението в града. “ сподели инж.Чавдар Стойнев. Той разяснява, че при метрологична прогноза за трайно и дълготрайно захлаждане и три поредни дни със среднодневна температура под +12°С  ще стартира подаването на топлинна сила първо към образователните и лечебни заведения и по-късно към жилищни и административни здания.

Директорът на " Топлофикация Перник " уточни, че преди началото на отоплителния сезон клиентите следва да преустановят всевъзможни ремонтни действия по вътрешноотоплителната апаратура в постройката.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР