По-голямата част от американците не гледат на Русия като на

...
По-голямата част от американците не гледат на Русия като на
Коментари Харесай

Gallup: Количеството американци, които смятат Русия за заплаха за САЩ, достигна своя минимум

По-голямата част от американците не гледат на Русия като на опасност за Съединените щати. На противоположното мнение са единствено 1% от жителите на страната, оповестява ТАСС, базирайки се на резултатите от проучване на социологическата работа " Галъп ".

Според тези данни, през юни и юли единствено 1% от жителите на Съединени американски щати са присъединили Русия в листата на " най-важните проблеми " на страната си. През последните шест месеца броят на респондентите, които считат Руската федерация за главно предизвикателство за Съединените щати, в никакъв случай не е надвишавал 10%.

Най-високият % е регистриран през март - 9%, което е обвързвано с изострянето на украинската рецесия. След това обаче стартира непрекъснат спад, спадайки до 5% през април и по-късно до 3% през май.

Китай, сходно на Русия, американците също не считат за опасност за страната си. По-малко от 1% от американците са присъединили Китай измежду " огромните провокации " за Съединени американски щати.

Анкетата сподели, че инфлацията (17%), държавните проблеми (17%) и положението на стопанската система (12%) сега са най-важните проблеми за американците. Проблемът със възбраната на абортите е грижа за към 8%, имиграцията и контролът върху оръжията са проблеми за по към 6% от интервюираните.

Социологическото изследване е извършено по телефона от 5 до 26 юли. В него участваха 1013 пълнолетни американци. Стохастическата неточност на извадката е 4%.

Превод: Европейски Съюз

ВАЖНО!!! Уважаеми читатели на, лимитират ни поради позициите ни! Влизайте непосредствено в уеб страницата www.pogled.info. Споделяйте в профилите си, с другари, в групите и в страниците. По този метод ще преодолеем рестриктивните мерки, а хората ще могат да доближат до различната позиция за събитията!?

Абонирайте се за нашия Ютуб канал/горе вдясно/: https://www.youtube.com
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР