По-големият брат на актьора Владимир Карамазов – Иван Александров, който

...
По-големият брат на актьора Владимир Карамазов – Иван Александров, който
Коментари Харесай

Братът на Карамазов с курс по сладкарство у нас

По-големият брат на артиста Владимир Карамазов – Иван Александров, който от години живее и работи във Англия, ще се завърне в родината.

Причината – майстор-сладкарят ще влезе в ролята на гост-лектор в границите на курс в Pastry Academy. Датата е 2 септември, а на уъркшопа могат да участват, както експерти в сферата, по този начин и фенове на захарните изкушения. Цената на билетите за 8-часовата лекция е 220 лева

„ Единственото ми ограничаване е… небето, останалото е въображение, импровизация и усилена работа “ - под това мото работи Александров, като точно към него ще предизвика да се стремят и всички присъстващи на семинара. В образованието „ Магията на захарните цветя “ той ще запознае запалянковците с изкуството на захарното тесто и декорациите. На финала всеки „ възпитаник “ ще може да се похвали със сладки и ефектни цветни букети.

Само преди няколко месеца Александров записа следващ триумф в биографията си. Припомняме, че той бе определен да създаде втората по значимост торта за сватбата на принц Хари и Меган Маркъл – тази за публицистите. „ За това събитие получих директна покана от госпожа Дебора Бонети - Председателя на Асоциацията на задграничните публицисти (Foreign Press Association), която добре познава работата ми и от преди.

Самата тя реши да ми се довери, за което съм й признателен, само че по този метод съм претрупан и с огромна отговорност, тъй като упованията към мен са доста огромни “, изясни сладкарят пред „ Монитор “ броени дни преди кралската женитба.

Източник: monitor
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР