По доста култов начин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри

...
По доста култов начин лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри
Коментари Харесай

Времето на ПП-ДБ изтича! Борисов подпали парламента с култов коментар за преговорите

По много паметен метод водачът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри какво се случва с договарянията с „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ).
„ Ето, вратата е отворена “ – по този начин той отговори на въпрос дали ще остави отворена вратата за договаряния с ПП-ДБ.
В същото време водачът на ГЕРБ отвори вратата на пленарната зала в Народното събрание (НС), с цел да влезе в нея, предава Блиц.
Днес е последният ден, който ГЕРБ даде на „ Продължаваме промяната-Демократична България “ (ПП-ДБ) за възобновяване на договарянията за държавно управление. В четвъртък двете обединения си размениха позиции, като и двете завършваха с: „ Вие сте на ход “.
Сближаване на позициите обаче досега няма. След като Асен Василев отхвърли да сервира опрощение за думите си към Мария Габриел и сподели, че тя не е за министър председател, от ГЕРБ започнаха офанзива против финансовия министър в оставка.
Не е ясно дали ще има развиване в връзките сред ГЕРБ и ПП-ДБ в днешния ден. В пленарната зала обаче до този миг не е включена точка за гласуването на Габриел за министър председател.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР