По-добре е в такава сложна ситуация да следваме стъпка по

...
По-добре е в такава сложна ситуация да следваме стъпка по
Коментари Харесай

Карадайъ каза стъпките до кабинет

" По-добре е в такава комплицирана обстановка да следваме малко по малко процесите без да ги предпоставяме и изпреварваме, в случай че желаеме нещо да се случи ". Това съобщи в коридорите на Народното събрание водачът на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ.

 
-->
По думите му, в случай че концепцията е да се саботира всяка една опция, ще се провали всичко, което може да се случи. " Във всички партии има положителни специалисти ", разяснява Карадйъ.

Лидерът на Движение за права и свободи подсети, че работата по еврофондовете, оперативните стратегии и Плана за възобновяване и резистентност закъснява.

" Една огромна част от икономическите проблеми ще се решат посредством вложения, а не посредством популизъм. Закъснението от две-три години по ПВУ можем да го компенсираме и преодолеем с хора, които са наясно с процесите в Брюксел. Това го казахме и на срещата с ГЕРБ, по този начин би трябвало да ускорим процеса. От Плана за възобновяване една стотинка не е изхарчена оправдано ", добави Мустафа Карадайъ.

Той прикани политиците да се отнесат с разсъдък и отговорност към проблемите.

" В разговор да намерим излаз от политическата рецесия и да подредим системите в страната, с цел да действат - законодателната власт не действа, няма постоянна изпълнителна власт и правосъдната власт има съществени проблеми ", сподели още Мустафа Карадайъ.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР