По-добре е да прекарате деня пасивно, без да предприемате активни

...
По-добре е да прекарате деня пасивно, без да предприемате активни
Коментари Харесай

Раци, днес ще блестите от любов. Лъвове, насладете се на красивия ден!

По-добре е да прекарате деня пасивно, без да предприемате дейни дейности, без да се претоварвате с терзания.

Овен – Днес към момента ще се чувствате въодушевени. Ако се стремите към някои по-важни или даже по-големи аспекти на смяната на нещата към вас, може да не е неприятна концепция да се успокоите малко. Хубав ден за любовни контакти и развлечение като цяло.

Телец – Ще изкарате и този финален работен ден. Обичате да давате някакъв принос както във вашата професионална среда, по този начин и в региона на персоналните задължения, без значение защо се отнася. Предвид огромната обич, която изпитвате към дома и всичко към него, вие ще инвестирате най-вече работа и време тъкмо там.

Близнаци – За вас това е ден да разширите хоризонтите си във всяко едно отношение. Получавате информация от всички страни и потребността ви да се запознаете с всички вероятни събития ви слага в обстановка, в която прекарвате по-голямата част от времето си в търсене в интернет или четене.

Рак – Днес ще сте склонни просто да блестите от обич и благополучие през една част от деня, до момента в който другата половина още веднъж ставате замислени и меланхолични. Трудно е вашата волност да улови ритъма, тъй че не се учудвайте, че никой към вас няма да може да ви разбере. Това, от което се нуждаете през днешния ден, е някаква активност, която ще отклони мислите ви от мрачните неща.

Лъв – Вие сте удовлетворени от обстановката във всички области. Днес гледате на нещата с други очи. Радвате се в себе си, тъй като в последна сметка всичко се получава по този начин, както сте желали или възнамерявали. Насладете се на красивия ден, който следва.

Дева – Всякакъв тип активност е повече от нужна за вас, тъй като единствено до момента в който работите се чувствате добре и потребни, а оттова и задоволени. Днес приоритет би трябвало да е здравословното положение, което към този момент е положително, само че не би трябвало да се отпускате и да не вършиме нищо.

Везни – Просто не можете да устоите на витрините и магазините, около които минавате, тъй че ще се опитате да се зарадвате с някоя дребничка покупка. За мнозина денят е удобен във връзка с любовта, която ще почувствате на първо място посредством нарасналото внимание на колегата си и многото похвали, които ще дойдат от обкръжението ви.

Скорпион – Вече си мечтаете за онази прелестна дребна почивка, която ви чака, когато приключите работата си. Това, от което се нуждаете най-много, е да се наспите добре и да си починете, преди да се впуснете в някакъв тип обществени действия, които ще последват още веднъж след уикенда.

Стрелец – Днес сте в по-добро въодушевление и ви се коства, че като че ли всички паники и проблеми изчезват от хоризонта, а връзките с хората се усъвършенстват. Каквато и да е повода, прелестно е да ви видят усмихнати.

Козирог – Дори и през днешния ден разнообразни бизнес комбинации се въртят в мозъка ви. Жаждата ви за триумф е единствено един от моторите, когато става въпрос за бизнес действия. Чудите се какво не е наред със здравето ви. Може би просто сте прекалили с интензивността в последно време, тъй че тялото ви може да ви осведоми, че се нуждае от заслужена отмора.

Водолей – Знаете по какъв начин да се поглезите с приятни моменти и да си осигурите приятна атмосфера. Вашият домакински дух през днешния ден може да бъде изразен в цялостна мощ и да ви накара да организирате приятелско или фамилно събиране с обяд или вечеря във вашия дом.

Риби – Все още сте на кръстопът сред желанията и действителността. В момента сте си сложили за цел някакво начинание, равно на знамение и сте разочаровани от невъзможността да го осъществите. Необходимо е да вземете живота си в свои ръце и да станете по-активни.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР