По-добре е да посветите деня на незначителни рутинни дейности. Търсете

...
По-добре е да посветите деня на незначителни рутинни дейности. Търсете
Коментари Харесай

Везни, късметът ще ви се усмихне. Приятни изненади в любовта очакват Рибите

По-добре е да посветите деня на незначителни рутинни действия. Търсете по-спокойна среда, съществува висок риск от кавги и разногласия.

Овен – Благоприятен ден за вдишване на самодейност и разрешаване на висящи въпроси. Вашите сили са в заплаха да излязат отвън надзор с това пълнолуние. Вие решавате дали желаете да ги оставите свободни или се постарайте най-малко малко да запазите самоконтрол.

Телец – Днес ще се чувствате мощни, с доста чевръст разум и предпочитание да преодолеете пречките, които ви пречат да постигнете задачите, които сте си сложили. Ще приложите изобретателността и практичния си нюх към съответни хрумвания. Предстоят позитивни промени.

Близнаци – Денят ще бъде изключително под напрежение, изключително за нервите ви. Каквото и да се случи, бройте до 100 или на първо място го отложете за идващия ден. Възможно е да решите да се впуснете в сантиментално премеждие, което да ви извърши с благополучие.

Рак – Може да сте на кръстопът и колкото по-бързо решите по кой път да поемете, толкоз по-лесно ще ви бъде да се върнете към живота без проблеми и терзания. Предстоят промени в прочувствения ви живот, които ще ви освободят от рутината и ще дадат ново поощрение на сърцето ви...



Лъв – Със сигурност в днешният ден ще ви бъде мъчно да останете положителни в ролята си: вие експлодирате и това също може да ви се отрази добре. Отстранете всички камъчета от обувките, които сте натрупали.

Дева – Експлозиите са на дневен ред в този момент, тъй че това ще бъде единствено още един мотив да кажете на хората какво мислите и по какъв начин се чувствате. Никой не може да ви затвори устата! Добре е да бъдете по-търпеливи!

Везни – Ще носите такова чувство за успокоение на хората към вас, че ще е шанс за тях да сте в близост. Влюбени, кажете това, което чувствате, оставете сърцето да приказва. Гледайте в бъдещето с убеденост, тъй като шансът ще ви се усмихне.

Скорпион – Горко на тези, които смеят да не се вслушат в страстите и възприятията ви. Наистина имате потребност всички към вас да отдадат внимание на това, което е значимо за вас. Никой не е изключен!

Стрелец – Никакво пълнолуние няма да успее да потуши ентусиазма на тези дни, в които най-сетне усещате, че имате малко отмора. Така че, в случай че имате нещо да кажете, ще го кажете. Можете да изживеете събития, които ще ви оказват помощ да излезете от рутината.

Козирог – Добре е да се опитате да запазите успокоение, тъй като през днешния ден ще почувствате, че сте поели по неправилния завой и би трябвало неотложно да извършите противоположен завой. Би било добре да оставите пълнолунието да се откри и отмине преди да вземате дефинитивни решения.

Водолей – Енергиите са доста мощни, само че през днешния ден можете да рискувате с някой гаф от позиция на външните връзки. Вашите дипломатически умения в този момент са във почивка. Отделете време за себе си, грижете се за себе си и правете това, което ви харесва, заслужавате отмора.

Риби – Ще има мощна потребност да излезете от зоната си на комфорт както в връзките, по този начин и в работата. Имате потребност да ревизирате до каква степен можете да стигнете. В любовен проект нещо ненадейно ще възвърне изгубените ви илюзии.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР