По Черноморието облачността от север ще се разкъсва и намалява,

...
По Черноморието облачността от север ще се разкъсва и намалява,
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 18 октомври

По Черноморието облачността от север ще се раздира и понижава, след обяд до най-вече слънчево. Преди обяд на обособени места по южното крайбрежие, където облачността ще е към момента забележителна, ще превали едва. Ще духа до сдържан вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са 18°-19°. Температурата на морската вода е 18°-21°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

На 18 октомври слънцето във Варна изгрява в 7:25 часа и залязва в 18:22 часа. Продължителността на деня е 10 часа и 57 минути. Фазата на луната е четири дни преди първа четвърт.

Във вътрешността на страната още сутринта облачността от северозапад ще стартира да се раздира и понижава, след обяд до най-вече слънчево. До обяд на обособени места, основно в планинските региони в Южна България, ще има слаби превалявания от дъжд, над към 2000 метра - от сняг. По Черноморието ще продължи да духа до сдържан вятър от североизток, в останалата част от страната ще е слаб, с южна съставния елемент. Максималните температури ще са най-вече сред 16° и 21°, в София - към 17°.

Над планините до обяд облачността ще е забележителна, на обособени места в масивите в Южна България ще има превалявания от дъжд, над към 2000 метра - от сняг. След обяд облачността ще се раздира и понижава. Ще духа слаб до сдържан вятър, по най-високите елементи от северозапад, в останалите региони до вечерта ще се ориентира от югозапад. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде към 11°, на 2000 метра - към 5°.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР