По 5 стотака броят нашенци, за да зарадват половинката си

...
По 5 стотака броят нашенци, за да зарадват половинката си
Коментари Харесай

Броят по 5 стотака за рози на Свети Валентин

По 5 стотака броят нашенци, с цел да зарадват половинката си с букет от 101 рози за наближаващия Свети Валентин, сподели изследване на „ Телеграф “.

Още занапред имаме поръчки за огромни букети, които да бъдат подготвени сутринта на 14 февруари, описаха от цветарски магазин в София.

Най-продавани за празника и тази година се чака да бъдат цветята, както и подаръчните кошници с разнообразни типове шоколад, плюшени мечета и козметика.

В момента най-търсени са букетите с над 50 рози, като цените им потеглят от 200 лева за 51 броя червени цветя и доближават до 500 лева за 101 броя.

Сред предложенията е кошница от бели и червени цветя за 500 лева За 439 лева може да се поръчат и 59 броя червени рози, сложени в пиафлора във формата на сърце с дървена стойка.

Тази година се заформя и нов тренд в напитките за 14 февруари. Модата сега е да се поръчват разнообразни първокласни чайове. Хората купуват подаръчни комплекти с другоземен чай и занаятчийски шоколад, описаха търговци. Сред предложенията е кошница за 38 лева Хит се чака да бъде и специфичен френски чай, който ще бъде пуснат с наименованието „ Свети Валентин “ и особено за Деня на влюбените. Съставът му е от черен чай, късчета шоколад, карамел, какаови люспи, ванилия и аромати, а цената за 50 грама, задоволителни за 25 чаши, е 8 лева Популярни са също бонбониерите с имена, които могат да се поръчат за 40 лева Според търговци се съчетават идеално с ваучер за масаж за 50-60 лева

И тази година магазините за сувенири се готвят за напор на клиенти. Най-много продаваме комплекти първокласни чаши, музикални кутии и ръчно изрисувани купи от стъкло, описаха от магазинче в столичен квартал. Цените на дизайнерските чаши потеглят от 12 лева, а на комплектите доближават до 30 лева с първокласна подаръчна кутия. Бижутата също остават измежду най-търсените дарове, като някои известни вериги имат специфични промоции за празника. Намаленията доближават до 50 на 100, като желани са пръстените, обеците и талисманите висулки.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР