Плувецът Михаил Кръстев е първият финалист, който отпадна от “Игри

...
Плувецът Михаил Кръстев е първият финалист, който отпадна от “Игри
Коментари Харесай

Мишо от „Игри на волята“ с разкритие за семейния бизнес: Правя надгробни плочи. Харесва ми

Плувецът Михаил Кръстев е първият финалист, който отпадна от “Игри на волята ” сезон 5 в последната седмица на рисковото риалити. Той загуби елиминационната борба против Иван Рълев и Благомир Мастагарков и бе специфичен посетител в формалния подкаст на рисковото риалити “След Игрите ”, предава Телеграф.
Пред водещата Ива Иванова Михаил описа, че престоят от повече от месец на Чистилището му се е отразил доста зле и му е коствал мястото във финала. Плувецът изгубил 17 кг и изгубил огромна част от силата си. Говорейки за Чистилището, Михаил споделя, че при положение, че е трябвало да има избор да избави Никол или Цецо, би изпрал Никол, тъй като му била по-близка. В “След Игрите ” дава отговор и на въпроса какъв би бил изборът му сред Денислава и Никол.
Михаил споделя, че съжалява, че не е номинирал Виолета на последния съвет, тъй като това можело да го избави от елиминационната борба. Влизайки в “Игри на волята ” не очаквал, че ще има толкоз доста стратегически готови играчи. Фаворит за успеха му е Момчил Василев, а най-вече съжалявал, че не са се изправили един против различен на Арената.
В “След Игрите ” Михаил описа за бизнеса на своето семейство. Те работят с камъни и мрамор, а на него постоянно му се налагало да прави дизайни на надгробни плочи, давайки своя принос за външния образ на гробовете. Плувецът споделя, че харесва работата си.
В “След Игрите ” Михаил споделя още какво се случва в Резиденцията, когато камерите не работят, за подготовката си за “Игри на волята ”, която включва йога и за своята дългогодишна връзка.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТАПромоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР