Плувецът Антъни Иванов се завърна на родна земя след разочароващото

...
Плувецът Антъни Иванов се завърна на родна земя след разочароващото
Коментари Харесай

Антъни Иванов: България ще спечели медал от плуването на следващата Олимпиада

Плувецът Антъни Иванов се завърна на родна земя след разочароващото си показване на Олимпийските игри в Токио. Той показа, че е бил повлиян от неналичието на аудитория и е нямал адреналин преди стартовете. Иванов предвижда, че на идната олимпиада след три години в Париж България ще вземе орден от плуването.

" Не съм удовлетворен от представянето си на Олимпиадата. Реалист съм. Не се показах зле, само че можеше доста по-добре. В главата ми не се получиха нещата. Може би този път не бях толкоз добре квалифициран физически. Въртях от Америка 13 часа, което беше неточност. Продължавам да се боря. Има европейско. Там ще покажа, че в действителност съм работил и упражнявал. Не се тормозя. Нормално ме е гняв. На доста български спортисти не им се получиха нещата, освен в плуването. Много любимци останах отвън медалите. Плуването беше много необичайно. Много хора не бяха подготвени за орден, а взеха. Други бяха, само че не съумяха. На всяка Олимпиада се плува по-бавно. Въпросът е кой ще е най-бърз “, разяснява Иванов.

" Мисля, че край най-малко щеше да е сполучлива Олимпиада за мен. Беше безусловно действително. Явно не е било писано в този момент, това е “.

" На мен персонално ми попречи много обстоятелството, че нямаше аудитория. Аз персонално обичам адреналина, шума в залата. Всички тези неща ми липсват за мен. Нямах адреналин преди нито един от стартовете. Имах адреналин единствено като гледай Йосиф на финала и там също нещата не се получиха. Общо взето беше мъчно “, счита плувецът.

" Не ме интересува какво се написа в интернет. Обичам да диспутирам с хората, които пишат там. Ние в последна сметка изпращаме пет индивида тим. Имахме шест или седем квоти в плуването. Имахме няколко национални върха. За мен като цяло представянето на тима беше сполучливо, просто не съм удовлетворен от себе си и няма смисъл да го укривам “, продължи той.

" На идната олимпиадата ще имаме най-малко три или четири финала и ще вземем орден от плуването. Дали ще е Йосиф, дали ще съм аз, Любо, Диана, няма значение. Всеки един от нас може да го направи. Дотогава ще имаме и други хора “.

" Първо, бленувам да си умря малко. След това към този момент гледаме към Европейското. Един орден е напълно действителен. На международното се целя във край и в случай че може в орден. Вече зависи по какъв начин минат нещата. Сега ще умря 10-15 дни и се връщам на работа “, сподели още Антъни Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР