Пловдивският общински съветник от БСП Тодор Стоилов написа критичен пост

...
Пловдивският общински съветник от БСП Тодор Стоилов написа критичен пост
Коментари Харесай

Пловдивски съветник: Конгресът на БСП смени смисъла на думи, като лидерство, отговорност, оставка

Пловдивският общински консултант от Българска социалистическа партия Тодор Стоилов написа сериозен пост за случилото се на Конгреса на Българска социалистическа партия, който отхвърли оставката на Корнелия Нинова. Тя предстоящо остана отпред на социалистите, като с 415 гласа делегатите не одобриха оставката, 20 се въздържаха, а 164-ма бяха " за " приемането й. Това се случи на фона на „ молбите” на Нинова пред конгреса да одобряват оставката и да се тръгне към директен избор на нов водач на социалистите.

Ето и целия пост на Стоилов:

Тъжен ден за една от най-старите социалистически партии в Европа, останали живи…

Смениха се смисълът и смисъла на думи, като водачество, отговорност, оставка.След днешния конгрес дефиницията на думата " установявам " в българския разяснителен речник, очевидно би трябвало да бъде изменена с: " заменям обстоятелствата, преиначавам истината ".

Преди да влезем в тълкувания на Устава, би трябвало да сложим морала, достолепието и неприятните сигналите, които даваме на открито преди всичко.

Днес, сценаристите и част от делегатите на Конгреса със своите дейности и бездействия способстваха за продължаващото тотално обезличаване на Българска социалистическа партия.

Дали българският гласоподавател би подкрепил да се ръководи страната по метода,по който се ръководи левицата?



Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР