Пловдивският общински инспекторат залови мъже, изхвърлили труп на овца зад

...
Пловдивският общински инспекторат залови мъже, изхвърлили труп на овца зад
Коментари Харесай

Пловдивчани изхвърлиха труп на овца зад спирка

Пловдивският общински инспекторат залови мъже, изхвърлили мъртвец на овца зад спирка на относително централната улица " Васил Левски ". Те са разпознати по записите от камерите на обект в съседство. На тях се вижда по какъв начин стопира бус и хора изнасят мъртвото животно. „ Съдействахме си с Общинска полиция. Техни чиновници намериха нарушителите, приканиха ги и хората признаха “, разяснява шефът на инспектората Асен Стефанов и добави, че е формиран акт на нарушителите.

На 177 сигнала са реагирали чиновниците на инспектората през двата летни месеца – юли и август. Проверени са 916 обекта, за които са установени нарушавания, а приходите към общинския бюджет от издадените за двата месеца акта възлизат на над 42 хиляди лева Издадени са и 262 наставления, а импортираните в общината суми след инспекции за разрешителни за тротоарно право са 42 587 лева

„ Констативните протоколи и направените наставления неведнъж надвишават формираните актове за определяне на административно нарушаване, а сумата от препоръчаните по актовете наказания е колкото са и приходите от позволения за тротоарно право, постъпили в следствие от инспекции на инспектората. Това приказва за разбирането на главната функционалност на структурата, която не е да цялостни общинската хазна със средства от наказания, а да управлява, насочва и подкрепя жителите на Пловдив “, сподели още Асен Стефанов.

Той регистрира още, че най-многобройни са сигналите за нарушавания, по които работи отдел „ Контрол екология, непорочност и публичен ред “ - шумни тържества на нерегламентирани места и в нощните часове, звук и замърсявания от строителни обекти, проблеми с домашни любимци и безстопанствени животни, горене на кабели и гуми, противозаконни сметища. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР