Пловдивският бизнесмен Васил Боснешки ще се включи в големия протест

...
Пловдивският бизнесмен Васил Боснешки ще се включи в големия протест
Коментари Харесай

Бизнесмен: Народе, излизай на протест! Властта обслужва лични интереси, купуват си постовете

Пловдивският предприемач Васил Боснешки ще се включи в огромния митинг на превозвачите и редица други браншове на 10 май. Той написа в профила си във Facebook, че постоянно е странил от политиката, само че дейностите на държавното управление минават всевъзможни граници:

„ Скъпи другари,

Искам да изразя обществено недоволството си от ръководството на некомпетентното българско държавно управление. Винаги съм странил от политиката, само че към този момент се прекрачват всички граници.

Виждам с очите си по какъв начин се обслужват персонални ползи, по какъв начин се закупиха министерски постове за 300 000 лева, виждам НАГЛОСТ в цялата и степен, че каквото се каже, това би трябвало да е и всички да мълчим. Това НЕ Е смяната която България искаше. Не поддържам обслужването на македонските ползи и на Съединени американски щати за сметка на българското.

Не се залъгвайте… страната я НЯМА! Всичко което се случва не е в полза на България. ЗЕЛЕНИСТИ, ИКОНОМИСТИ, КУРИЕРИ, всичко е за наша сметка.

Призовавам всички да излезем на митинг.

10 май Национален митинг за България!

Пловдив в 10.00ч. пред Областна Управа, всички дружно против „Недосегаемите“ с чадъра от Съединени американски щати!

Който ме познава знае, че това не е пропаганда, към която и да е друга партия. Време е да излезем напред и да ги накараме да работят в полза на народа! Разчитам на Вас! 10 Май, във всеки град!“

Припомняме, че строители и бизнесмени излизат на огромен митинг на 10 май, вторник. Служители на строителни компании в Пловдив ще блокират кръстовището пред постройката на Областна администрация на бул. „6-ти септември“ и „Васил Априлов“ от 10 до 17 часа. Строителите се афишират срещу връщането ПУП-овете от регионалния шеф Йордан Иванов и упорстват за неговата оставка, като го упрекват в непросветеност и че желае да спре развиването на Пловдив.Те имат позволение от общината за протестните дейности.

Превозвачите, строителите и редица други браншове също ще стачкуват в цялата страна.

Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР