Пловдивският апелативен съд потвърди решението на Окръжния съд в Пазарджик

...
Пловдивският апелативен съд потвърди решението на Окръжния съд в Пазарджик
Коментари Харесай

Българин ще бъде екстрадиран в Германия заради работата си в международен кол център

Пловдивският апелативен съд удостовери решението на Окръжния съд в Пазарджик за екстрадицията на Иван Тилев.

Магистратите решиха, че не са налице учредения за отричане на европейската заповедта за арест, тъй като досъдебното произвеждане не е формирано в България, пише blagoevgrad24.bg.

23-годишният българин ще бъде екстрадиран в Германия поради обвинявания за присъединяване в интернационална скица за финансови измами. Той е работил в прът център на интернационална компания. В момента е в пандиза. Близките му упорстват българската страна да се застъпи за него и делото да се гледа тук. 

През лятото на 2019 година Иван Тилев намира в интернет публикация за работа в прът център с немски. Обещани са му доста добра заплата и бонуси за брой привлечени клиенти. Той подписва контракт с компанията шеф " Тийм ъп груп “.

Има издадена европейска заповед за ареста на Иван. Обвинен е, че е навредил на клиенти в Германия, като ги е заблуждавал да влагат огромни суми пари в разнообразни финансови принадлежности. Според обвиняването е нанесъл вреди за 678 хиляди евро, а цялата компания - за 14 милиона евро. Следва бързо дело. Роднините на обвинения стачкуват. 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР