Пловдивската прокуратура внесе в съда делото срещу 59-годишния И.И., който

...
Пловдивската прокуратура внесе в съда делото срещу 59-годишния И.И., който
Коментари Харесай

Прокуратурата съди шофьор, пробвал да купи полицаи със злато и “много пари“

Пловдивската прокуратура внесе в съда делото против 59-годишния И.И., който е упрекнат за опит за подкупване на служители на реда с колекционерско златно кюлче с тегло от половин грам.

Случаят е от 7 октомври вечерта, когато полицейски патрул е спрял за инспекция лек автомобил. Полицаите са поискали документите на лидера, който е слязъл от колата с некоординирани придвижвания. Трудно стоял прав, подпирал се на вратата на колата, с цел да не падне, написа в свидетелските показания на служителите на реда. При инспекция с дрегер са открити 2.27 промила.

Полицаите попитали водача дали е използвал алкохол, като И.И. в началото мълчал, а по-късно декларирал, че бил изпил една бутилка водка. Обвиняемият предложил “много пари “ на служителите на реда, с цел да го пуснат да си върви.

След като не бил пуснат, той отишъл до автомобила си и взел квадратна кутийка, съдържаща малко златно кюлче „ Св. Николай Чудотворец “. Той се върнал при служителите на реда и им споделил: “Момчета, това злато ще ви го дам, в случай че би трябвало и пари ще ви дам, с цел да ме пуснете да си отивам “, оповестява прокуратурата.

Става дума за колекционерско кюлче “Св. Николай Чудотворец “ с тегло от полови грам, опаковано в защитна капсула. Шофьорът дал на служителите на реда документ за достоверност и подаръчната кутийка. Всичко това се пресмята на обща стойност към 100 лева
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР