Пловдивската полиция откри кой е залял с киселина ясновидката Тони.

...
Пловдивската полиция откри кой е залял с киселина ясновидката Тони.
Коментари Харесай

Откриха кой заля със сярна киселина ясновидката Тони

Пловдивската полиция откри кой е залял с киселина ясновидката Тони. По информация от сигурни източници, са задържани двама души, които са забъркани в нападението, оповестява " Марица ".

Припомняме, че маскиран нахлу в жилището на гадателката на 14 март. Плиснал я със сярна киселина, след което избягал. Сигнал на тел. 112 подала дамата, която поставя грижи за Тони.
-->
С дълбоки изгаряния по лицето, шията, по едната ръка и по единия крайник е 52-годишната жена, която неотдавна живее в квартал " Тракия " чартърен.

Пловдивската полиция ангажира мощен запас за откриването на нападателя и напъните се увенчаха с триумф.

Остава неразбираем претекстът за нападението. Очаква се да се изнесе и повече информация за задържаните двама нападатели.

Конфликт с клиент, на който е гледала, е главната версия, по която пловдивската полиция работи.  Вратата на жилището била отворена, с цел да могат да влизат клиентите, защото Тони неотдавна претърпяла инсулт и затова била трудноподвижна.Съседи настояват, че когато колата за спешна помощ я е откарала, тя е била към момента съответна.

Разследващи допускат, че става дума за измамен клиент, тъй като Тони е предложила всевъзможни услуги. Гадаела е на карти " Таро " и е обещавала удобен излаз при тежки болести, забременяване на бездетни, намиране на сътрудник в живота, сполучливи бизнесначинания и отключване на шанса.

" Ако нещо не върви в живота ви, в работата или в любовта, в случай че се чувствате недобре и това ви изтезава, ще получите способена помощ, съвет и поддръжка от ясновидката Тони ", гласи нейна реклама в интернет. Освен гледане на карти тя е предложила и разчитане на ориста с кристална топка. Правела ритуали за благополучие и шанс, популяризира се и като контактьорка. Изработвала и специфични талисмани, които е продавала. Те са били за шанс в бизнеса, за привличане на пари, обич и за отбрана на дома. По нейни пояснения талисманите се създават от керемида, тъй като се приготвяла от пръст, а тя била жива.

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР