Пловдивчанка сподели за неприятна беля, която е дело на деца.

...
Пловдивчанка сподели за неприятна беля, която е дело на деца.
Коментари Харесай

Пловдивчанка съобщи за опасна беля, дело на деца

Пловдивчанка показа за неприятна пакост, която е дело на деца. В нея са забъркани и присъщите за празничните дни пиратки, които за едни се трансформират в наслада, а за други в досадна тягост.
Малчугани решили да се забавляват, поставяйки пиратки сред калниците и гумите на коли. Това станало в пловдивския кв. „ Кючук Париж “. За рисковата пакост разбираме от обява на Диляна М. във Фейсбук.
Тя приканва родителите на децата, които намират наслада в сходни дейности, да им обяснят, че това „ не е хубаво “.
„ Ако си разпознаете децата, припомнете им,че има правила на държание в обществото! “, обръща се тя към своите съграждани.
Припомняме, че продажбата, хвърлянето и възпламеняването на бомбички (пиратки) и други рискови предмети и запалителни материали на публични места в Пловдив е неразрешена.
Забраната за продажба без позволение и използването на пиротехнически средства и взривни субстанции, застрашаващи спокойствието, здравето и живота на жителите, е регламентирана с Наредбата за обезпечаване на публичния ред.
За нарушавания на наредбите на физическите лица се постанова санкция в размер от 500 лева до 1000 лева, на юридическите лица и едноличните търговци – имуществена глоба в размер от 3000 лева до 6000 лева
Вижте и цялата обява на Диляна М., в която тя адресира проблематичното държание на децата:
„ Уважаеми родители, апелирам, обяснете на децата си,че не е хубаво да поставят пиратки сред калника и гумата на колите на хората. Ако си разпознаете децата, припомнете им,че има правила на държание в обществото! Също по този начин,ако индивида с белия джип спрял против яслата има проблем с колата,то тези двамата са отговорни! “
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР