Пловдивчани са вбесени от неадекватното и нагло поведение на Ивана.

...
Пловдивчани са вбесени от неадекватното и нагло поведение на Ивана.
Коментари Харесай

Ивана вбеси пловдивчани: Паркира като селяндурка, показва среден пръст

Пловдивчани са вбесени от несъответстващото и безочливо държание на Ивана. Своеволията на певицата изпилиха нервите на десетки, които споделят прекарванията си в обществените мрежи. Във фейсбук групата „ Забелязано в Пловдив “ четец изрева от изтощение против нахалството на айтозлийката.

 

Пловдивчанинът е качил фотография на първокласното возило на певицата, която безскрупулно го паркира пред гаража му. Въпреки обозначенията и бележките, които оставя индивидът, Ивана не отразява сигналите и съвсем всекидневно си употребява гратис паркомясто.

 

Историята отключи отвращение в обществените мрежи. Много пловдивчани показват възмущението си от наглото и пренебрежително държание на залязващата поп-фолк певица. Редица обстановки споделят ядосаните пловдивчани. Потребител споделя по какъв начин Ивана го засича един път без да се съобрази. Когато той й свири с клаксона, насреща получава междинен пръст от арогантната личност. Друг консуматор споделя, че певицата постоянно оставя колата си на автобусна спирка на една от централните улици в града под тепетата. Така тя зарязвала автомобила си с часове. Читатели поучават пострадалите да алармират органите на реда и отдела за репатриране на коли. Някои са по-крайни и считат, че решението е с пукане на гуми или слагане на монтажна пяна.

 

Ивана има първокласен апартамент в Пловдив и от дълги години живее в града.

 

Източник: plovdiv24.bg

Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР