Пловдивчани горят с по хилядарка заради измамна схема с топлоизолация,

...
Пловдивчани горят с по хилядарка заради измамна схема с топлоизолация,
Коментари Харесай

Пловдивчани горят с хилядарка заради измами с изолации

Пловдивчани горят с по хилядарка поради лъжлива скица с топлоизолация, алармираха читатели на „ Марица “. Измамниците били от ромски генезис и работили на територията на целия град. Тарторът им е 33-годишният Златко Иванов, чийто адрес за преписка бил в ж.к. Обеля, София.

Ромите подбирали жертвите си, като залагали на по-възрастните. Разчитали на обстоятелството, че са по-доверчиви и по-податливи на операция. „ Казват на хората от блоковете, че са завършили обект, от който са им останали материали и им оферират да им санират жилището против 400 лева “, изясняват жителите. По думите на измамниците хората щели да платят единствено труда на служащите.

После обаче изискванията се променяли и ромите желали хилядарка за дотъкмяване на изолацията, само че без да е боядисана фасадата. Ако желаят и багра цената скачала на 1 500 лева При неодобрение от страна на хората, на които се прави изолираност, измамниците обяснявали, че цените вървят по 80 лева на кв. за 10 см. изолираност.

Договорът пък бил хвърчащ лист, в който се изброяват осъществените действия и употребяваните материали. След подписването му пък добавяли и в допълнение написани разноски с химикал. Освен това те не представяли касови бележки.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР