Пловдив. Стартира официално основният ремонт на част от улица Ясна

...
Пловдив. Стартира официално основният ремонт на част от улица Ясна
Коментари Харесай

Започна ремонтът на улица „Ясна поляна“ в район „Западен“ в Пловдив

Пловдив. Стартира публично главният ремонт на част от улица „ Ясна поляна “, оповестиха за Радио " Фокус " - Пловдив от пресцентъра на общината. От през днешния ден до 10 юли правата от бул. „ Копривщица – Запад “ и улица „ Владивосток “ е затворена за придвижване на коли.

По време на реконструкцията ще бъдат преасфалтирани 3500 квадратни метра, като ще бъдат положени два пласта асфалт. Предвижда се напълно да бъдат актуализирани и 1300 квадратни метра тротоари. За задачата ще бъдат употребявани вибропресовани плочки с размер 40 на 40 сантиметра. От северната страна на улица „ Ясна поляна “ пък ще има напълно нови паркоместа. В хода на ремонта ще бъде сменен и 160 метра тръбопровод, ще се изградят и нови дъждоприемни шахти.

„ Този ремонт тук е извънредно неотложен, защото правата е извънредно натоварена и настилката е в окаяно положение. Използваме опцията да възобновим и тротоарите, както и да създадем нови паркоместа, от които има голяма потребност “, съобщи кметът на регион „ Западен “ Димитър Колев, който персонално инспектира старта на дейностите по улица „ Ясна поляна “.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР