Пловдив. Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира съдийството след

...
Пловдив. Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски коментира съдийството след
Коментари Харесай

Христо Крушарски за съдиите: Да пуснат някой от В група ще свири по-добре от тоя

Пловдив. Собственикът на Локомотив Пловдив Христо Крушарски разяснява съдийството след равенството с Черно море (1:1) на " Лаута ".

" В последно време съдиите вземат решение мачовете. Ако ни бяха оставили без арбитър, щяхме да играем по-добре. Старите съдии най-сетне би трябвало да стартират да свирят поне като хората. С ЦСКА бяха пуснали едно младо момче, направи добър мач. Днешният елементарни присъстваше, с цел да гледа мача от близко. След като и двата тима недоволстват, значи е пристигнал тук да добута мача до хикс.

Има хора, които желаят без труд да вървят напред. Няма по какъв начин да стане. Трябва си работа, работа, работа. И със съдии и без съдии ще стигнем там където сме тръгнали. Въпросът е футболът отново да стане забавен и да върнем хората на трибуните. Ще ни писне на такива като мен, дето даваме пари и ще хвърлим кърпите. Няма да вадим по 1000 лв. на мач и ще си играят съдиите. Да пуснат някой от В група ще свири по-добре от тоя. Както и да го гледаме то си е очевадно.

Имаше малко самозабравяне първоначално по тази причина се получи този спад в нашия тим. Имаме си жанр, ред и порядък и нещата си вървят. Няма ли ред и порядък няма футбол ", сподели Крушарски след дуела.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР