Пловдив. Пловдивският апелативен съд потвърди решение на Пазарджишкия окръжен съд,

...
Пловдив. Пловдивският апелативен съд потвърди решение на Пазарджишкия окръжен съд,
Коментари Харесай

Пловдивският апелативен съд предаде на властите в Германия българка, издирвана за укриване на данъци и документни измами

Пловдив. Пловдивският апелативен съд удостовери решение на Пазарджишкия областен съд, с което е позволена за осъществяване Европейска заповед за арест за предаване на управляващите в Германия на жена, която е търсена за укриване на налози и документни закононарушения, оповестиха за Радио " Фокус " - Пловдив от Апелативния съд. Заповедта е подписана от Европейски делегиран прокурор на Федерална Република Германия въз основа на заповед за задържане, издадена от Районен съд в Мюнхен.

С. Б. е търсена за присъединяване в проведена незаконна група, която е правила активност на територията на разнообразни европейски страни в интервала от 2017 до 2019 година В Европейската заповед за арест е посочено, че единият участник в незаконната група евентуално е член на организацията „ Ндрангета “. С. Б. е упрекната, че е издавала подправени фактури на името на несъществуваща компания и е взела участие в укриване на данъчни отговорности на компании при експорт на коли минимум в 21 случая, като нанесените вреди са на обща стойност над 340 000 евро. Германските закони плануват до 15 години отнемане от независимост за действията, в които е упрекната С. Б.

Апелативният съд одобри, че решението на Пазарджишкия областен съд за предаване на лицето на немските управляващи е обосновано и законосъобразно.

Деянията, в които е упрекната С. Б., са наказуеми и в Българ

С. Б. е с мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Решението на Апелативния съд е дефинитивно.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР