Пловдив. Пловдивският апелативен съд отхвърли като неоснователни жалбите на двама

...
Пловдив. Пловдивският апелативен съд отхвърли като неоснователни жалбите на двама
Коментари Харесай

Пловдивският апелативен съд остави в ареста двама мъже, обвинени в разпространение на близо половин килограм хероин

Пловдив. Пловдивският апелативен съд отхвърли като неоснователни жалбите на двама мъже, упрекнати в разпространяване на близо половин кг хероин и удостовери постановената от Окръжен съд по отношение на всеки от тях мярка за неотклонение „ задържане под стража “. Това оповестиха от пресцентъра на Съдебната палата в града.

След получен в полицията сигнал на 26 против 27 май 2021 година за договорка край село Поповица са арестувани обвинените Е. Д., И. Х. и О. Р., като първите двама предали на последния 465 грама хероин. Мерките си апелират единствено първите двама арестувани.

Апелативните магистрати проучиха събраните досега гласни, писмени и материални доказателства по делото и решиха, че от тях може да се направи обосновано съмнение, че Е. Д. и И. Х. са направили закононарушението, в което са упрекнати.

Престъплението е тежко съзнателно, а плануваното от закона наказване е от 2 до 8 години отнемане от независимост.

По отношение на И. Х. е известно, че до в този момент е осъждан 4 пъти, в това число и за закононарушения, обвързвано с наркотични субстанции. От типа и количеството конфискуван опиат, съдът одобри, че по отношение на него и съучастникът му Е. Д. при една по-лека мярка за неотклонение има действителна заплаха да извършат закононарушение.

Определението е дефинитивно и не предстои на обжалване и митинг.

Съдебното съвещание се организира посредством видеоконферентна връзка сред ареста, където се намираха обвинените и съда, където бяха правосъдният състав и бранителите.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР