Пловдив. Областният управител на област Пловдив Ангел Стоев проведе работна

...
Пловдив. Областният управител на област Пловдив Ангел Стоев проведе работна
Коментари Харесай

Областният управител на област Пловдив Ангел Стоев проведе работна среща с ръководството на РДПБЗН

Пловдив. Областният шеф на област Пловдив Ангел Стоев организира работна среща с управлението на Районна дирекция „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ – Пловдив и началниците на районните служби на ведомството, оповестиха за Радио " Фокус " - Пловдив от пресцентъра.

Бяха разисквани уговорките на службата по отношение на произвеждането на почтени и свободни избори на 11 юли. Задълженията на пожарникарите са свързани с обезпечаването на безвредни условия за работа на секционните изборни комисии и на 16 и 17 РИК в избраните панаирни покои. Служителите на пожарната поемат и част от охранителната активност на изборните пространства в нощта преди изборите. Ще се работи в тясно съдействие и непосредствена връзка с всички институции, отговарящи за спокойното протичане на изборния развой.

От „ Пожарна сигурност и отбрана на популацията “ към този момент са изготвили листовки с съществени правила и препоръки за безвредна работа и бърза реакция при положение на потребност. Те ще бъдат раздадени на членовете на секционните изборни комисии по време на идните образования.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР