Пловдив. Известният пловдивски фотограф и пътешественик Минко Михайлов кани публиката

...
Пловдив. Известният пловдивски фотограф и пътешественик Минко Михайлов кани публиката
Коментари Харесай

Екзотична Азия през обектива на Минко Михайлов - изложба в Градската галерия

Пловдив. Известният пловдивски фотограф и странник Минко Михайлов кани публиката на вълнуващо виртуално странствуване в Залите за краткотрайни експозици на ул. “Кназ Александър I ” №15 от 12 май до 2 юни, оповестиха от ГХГ - Пловдив.

На 12 май в 18:00 часа той ще открие независимата си галерия с фотографии “Азия ”.
Изложбата пресъздава колорита и хубостта на страни от Южна Азия, които създателят е посетил – Камбоджа, Мианмар, Лаос, Виетнам, Филипини, Тайланд, ОАЕ.

Експозицията съдържа 41 произведения - пейзажи, портрети и репортажни фрагменти, разкриващи духа и магията на източния континент.

Минко Михайлов е роден през 1972 година в Пловдив. Биолог е по обучение. Той е професионален фотограф, един от основателите на фотографската школа PHOTOSCHOOL.BG и измежду основните лектори в нея.
Фотографията за него е ключ към нови светове и познанства. Обича да пътешества и да разкрива хубостта на света. Назависимо дали снима хора или природа, Минко Михайлов се пробва да улови мига, оня момент, който в никакъв случай повече няма да се повтори. Фотографията за него е всичко това, което се събира в една дума – СТРАСТ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР