Пловдив. Генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани,

...
Пловдив. Генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани,
Коментари Харесай

Турският консул Хюсейин Ергани направи прощална визита при кмета Здравко Димитров

Пловдив. Генералният консул на Република Турция в Пловдив Хюсейин Ергани, чийто мандат изтече, направи прощална аудиенция в Община Пловдив, с цел да благодари на кмета Здравко Димитров за ползотворната работа през годините, оповестиха за Радио " Фокус " - Пловдив от общината.

„ Нашите връзки постоянно са били образец за добросъседство и отбрана на взаимните ползи. Убеден съм, че където и да продължите своята кариера, Пловдив ще остане в сърцето Ви и постоянно ще бъдете другар на нашия град “, обърна се кметът Димитров към негово превъзходителство Ергани.

„ Идвам като другар при другар. Мисля, че в годините работихме като положителни сътрудници, както с Община Пловдив, по този начин и персонално с Вас – като Областен шеф и в този момент като кмет на Общината. Пловдив в действителност е незабравим град и ще запомня престоя си тук. Не споделям „ довиждане “, а „ сбогом “, и Ви убеждавам, че постоянно ще бъдете добре пристигнал в Анкара “, сподели при последната си аудиенция в Общината генералният консул на Република Турция в Пловдив.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР