Пловдив е домакин на Европейския форум на субектите на социалната

...
Пловдив е домакин на Европейския форум на субектите на социалната
Коментари Харесай

Форум за социалната и солидарната икономика в Пловдивския панаир

Пловдив е хазаин на Европейския конгрес на субектите на обществената и солидарна стопанска система.  Десетото юбилейно издание ще се организира в Международния панаир от през днешния ден до 23 юни. 

Над 100 обществени предприятия, кооперации и неправителствени организации от България и чужбина ще показват продуктите и услугите си. В ревюто ще се включат и повече от 50 компании от стандартния бизнес. Участие във форума ще вземат вицепрезидентът Илияна Йотова, министърът на обществената политика Георги Гьоков, еврокомисарят за работните места и обществените права Никола Шмит.  

В рамките на ревюто ще се организира конференция на тематика „ Справедлива, съответна и трансформираща обществена стопанска система “. На нея ще бъдат показани положителни практики със важен обществен резултат и опциите за цифрова промяна на обществената стопанска система. 

По-късно денем министър Гьоков и еврокомисар Шмит ще посетят общественото дружество за направа на сувенири и „ Общностния център за деца и фамилии “. Те са построени с европейско финансиране.
По обявата работи: Димитър Владимиров
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР